Wat moet ik doen als ik een PopSocket gebruik met een iPhone 8 / X?

• Als u uw iPhone 8 / X zonder hoesje of schermbeschermer gebruikt, moet u een speciale kleefstof op de achterkant van uw telefoon aanbrengen voordat u uw PopSockets Grip bevestigt. Uw PopSockets Grip blijft niet plakken zonder deze speciale schijf vanwege de anti-vingerprintlaag op de glazen behuizing aan de achterkant van de telefoon.