Werkt mijn PopSockets Grip met mijn iPhone 7?

De iPhone 7 heeft een waterbestendige coating waardoor het ingewikkeld is om uw PopSockets Grip vast te maken, zorg er dus voor dat u uw PopSockets Grip stevig op de telefoon drukt gedurende 10 seconden voordat u hem gebruikt. Weersta de verleiding om uw PopSockets Grip minimaal 8 uur lang uit te vouwen zodat de lijm stevig blijft plakken.Houd er rekening mee dat PopSockets Grips alleen worden aanbevolen als hulp bij het ondersteunen van uw telefoon