Mijn accordeon is uit de basis verwijderd! Wat moet ik nu doen?

• Dit is eenvoudig op te lossen. Verwijder de knop en druk op de accordeon om aan de knop-tabs te trekken. Wanneer de stukjes gescheiden zijn, kan u uw duim in het midden van de accordeon gebruiken om hem terug op zijn plaats te duwen. Wanneer de accordeon zich weer in de basis bevindt, kunt u de knop-tabs één voor één invoegen. en zo ervoor te zorgen dat de tabs erin zitten. Wees niet bang om uw nagel te gebruiken om ze volledig vast te maken.