Wat is een PopSockets Grip?

• Een grip. Een stand. Een kans om uw stijl te tonen wanneer u dat wenst en hoe u dat wenst.
  • Ze bestaan niet alleen voor uw telefoon. Ze kunnen worden gebruikt met uw tablet of e-Reader voor een beetje extra comfort. Met het begeleidende houderproduct van PopSockets blijven ze op vrijwel elk verticaal oppervlak zitten, inclusief dashboards, spiegels, bedstijlen, koelkasten en muren, voor het gemak van handsfree gebruik. Praten over een life changer (iets wat uw leven veranderd)!