Hoe installeer ik mijn PopSockets-houder?

• Heel voorzichtig; de PopSockets-houder is slechts ontworpen om één keer te bevestigen, dus kies verstandig.

1. Reinig het hechtingsgebied met een beetje alcohol en laat drogen.
  2. Verwijder het papier dat de 3M VHB-pad beschermt, zonder het pad zelf aan te raken
  3. Plaats de PopSocket-houder stevig op het hechtingsgebied en laat deze 8 uur bevestigd. Hierdoor kan de 3M VHB sterk hechten aan het oppervlak en zodoende beter werken.

Als u besluit om de plaatsing van uw PopSockets-houder te wijzigen, gebruikt u de extra 3M VHB in uw originele PopSockets-houderpakket.