Ik heb mijn custom (aangepaste) PopSockets Grip ontvangen, maar het ziet er niet uit als het voorbeeld. Wat kan ik doen?

• We zullen u graag helpen om uw probleem op te lossen als dat mogelijk is; u hoeft hieronder enkel een verzoek te verzenden. Afbeeldingen met kleine details kunnen verloren gaan vanwege ons afdrukoppervlak. Houd er rekening mee dat u ontvangt wat u op uw scherm ziet, zorg er dus voor dat uw afbeelding helemaal gecentreerd is.